Maatwerk webapplicaties

Heeft u specifieke wensen? Wij ontwikkelen webapplicaties op maat! Maatwerk webapplicaties bieden u maximale flexibiliteit en worden volledig toegesneden op uw situatie en wensen.

Maatwerk webapplicaties met een solide basis

In tegenstelling tot andere internetbedrijven heeft Comsult de beschikking over een solide, schaalbaar platform dat als framework wordt gebruikt voor alle data opslag. Dit meta-framework wordt geconfigureerd op basis van uw specifieke wensen en vervolgens aangepast. Zo starten we altijd met een voorsprong!

Dit is een belangrijk voordeel want hierdoor kunnen een foutvrije basis garanderen. Hierdoor kunnen we webapplicaties sneller, meer solide en voordeliger realiseren.

Voorbeelden van webapplicaties

  • Een tuinwinkel op internet waarin honderddertig bedrijven uit de groensektor gezamenlijk hun producten presenteren en verkopen.
  • Een online reserveringssyteem voor accommodaties.
  • Een webbased linktracking systeem met een dashboard voor zoekmachine optimalisatie dat de monitoring van inbound links automatiseert.
  • Een personeels informatie systeem dat HRM managers en medewerkers direct inzicht geeft in verzuim, vrije dagen, roosters etc.
  • Een documentbeheer systeem.
  • Dashboard ontwikkeling waardoor management real time inzicht krijgt in de kritische processen van de organisatie.
  • Een online psychologische test om de geschiktheid van sollicitanten voor commerciële functies te beoordelen aan de hand van het Big 5 model.

Mogelijkheden

De mogelijkheden en toepassingen voor webbases applicaties zijn legio. Wilt u weten wat we in uw situatie kunnen betekenen? We brengen graag de mogelijkheden in kaart voor uw specifieke situatie.

Tarieven

Comsult programmeert maatwerk webapplicaties voor EUR 85,00 per uur. Neem contact op voor een fixed price offerte.