Google Analytics interpreteren

Wie slim gebruik maakt van webanalytics weet precies welke kanalen en campagnes op internet renderen. Maakt u al gebruik van Google Analytics of een ander webanalytics pakket? Wij helpen u om concrete verbeterpunten uit de meetgegevens te halen. Ook kunnen we u ondersteunen bij het koppelen van Google Analytics aan uw website en het configureren van de geavanceerdere webanalytics mogelijkheden.

Een schat aan informatie, maar geen antwoord op uw vragen?

Een veel gehoorde klacht over Google Analytics website statistieken is de volgende: er is een schat aan informatie, maar geen antwoord op concrete vragen! Vaak wordt dit veroorzaakt doordat de configuratie van het webanalytics pakket niet aansluit bij uw informatiebehoefte. Het beter instellen van het analytics pakket lost dit meestal op. Eventueel combineren we dit met maatwerk webanalytics, speciaal voor uw website geschreven.

Webanalytics interpretatie, advies en implementatie

Google Analytics interpreteren en juist instellen is van groot belang voor uw toekomstig succes. Alleen op basis van juiste en relevante gegevens kunt u de juiste keuze maken. We kunnen u periodiek of éénmalig ondersteunen bij het verkrijgen van antwoorden op uw vragen en het verbeteren van uw website.

Meer weten over Google Aanalytics website statistieken? Neem vrijblijvend contact op.