Google Remarketing

Remarketing is een vorm van interest based marketing waarbij u gebruik maakt van de kracht van herhaling. Google Remarkting is een apart onderdeel binnen Google AdWords.

Hoe werkt remarketing

Ruim 88% van alle internetters gebruikt het internet om specifieke informatie over diensten of producten te zoeken. Bezoekers die uw aanbod hebben gevonden via het internet, zullen dit in veel gevallen vergelijken met het aanbod van uw concurrenten.

Met remarketing is het mogelijk om bezoekers die specifieke informatie op uw website hebben bekeken opnieuw te bereiken via beeld of- tekstadvertenties via het Google Display netwerk.

Zo blijft u in beeld bij uw potentiële klanten.

Adverteer via het Display Netwerk van Google

Met Google Remarketing kunt u adverteren in het Display Netwerk van Google. Het Display Netwerk bereikt volgens Google ongeveer 80% van alle internetters.  U kunt er voor kiezen uw advertenties op het hele netwerk te tonen of slechts op specifieke websites.

Remarketing inzetten voor uw organisatie

Samen met u kunnen wij de doelgroepen analyseren die interessant zijn om te benaderen middels Google Remarketing. Op basis van deze analyse kunnen er één of meerdere remarketing profielen worden opgesteld. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dergelijke profielen:

  1. Een bezoeker heeft productpagina X bezocht. 
    U kunt deze bezoeker benaderen met aanbiedingen voor product X of aanverwante producten.
  2. Een bezoeker plaatst een bestelling, maar rond het bestelproces niet af.
    U kunt deze bezoeker benaderen met een “bestel vandaag en betaal geen verzendkosten” aanbieding.
  3. Een bezoeker rond een bestelling af op uw website.
    U kunt deze bezoeker benaderen met aanvullende producten. Uw bezoeker bestelt bijvoorbeeld een digitale camera. U kunt deze bezoeker aanbiedingen tonen voor geheugenkaartjes en cameradraagtassen.

Meer informatie over Remarketing voor uw organisatie?

Neem voor meer informatie over Remarketing vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel ons op 050 – 311 2157.