Zoekmachine vriendelijke productcatalogus

Online uw producten presenteren? Het kan met de meest flexibele en vindbare catalogus generator die u zich kunt voorstellen. U bent niet langer gebonden aan vaste datastructuren en altijd vindbaar via Google. Met een online productcatalogus presenteert u uw producten overzichtelijk en met alle relevante informatie. Bovendien genereert u in een handomdraai drukklare PDF documenten.

Flexibel in te richten - aanpasbaar aan uw gegevens

Een vliegtuigverkoper wil andere gegevens presenteren dan een verkoper van stofzuigers. Elk product is uniek. Onze productcatalogus biedt ongekende mogelijkheden om uw catalogus precies af te stemmen op uw specifieke wensen. De structuur van gegevens zetten we samen met u op en is snel, flexibel en daardoor betaalbaar aan te passen aan uw specifieke wensen.

Zoekmachine vriendelijke productcatalogus

Vindbaarheid van uw producten in zoekmachines is de sleutel tot commercieel succes. Als geen ander weten we steeds opnieuw de producten van onze klanten bovenaan de zoekmachine resultaten te krijgen. Uw bezoekers vinden met onze oplossing direct de producten en productcategorieën die aansluiten bij hun zoekopdracht.

Onbeperkte mogelijkheden - drukwerk in een handomdraai

Om uw gegegens optimaal te presenteren heeft u een eindeloos spectrum aan mogelijkheden tot uw beschikking. Van een eenvoudige zoekfunctie tot geavanceerde filteropties, van exportmogelijkheden naar PDF tot authenticatie van gebruikers. De mogelijkheden zijn legio en we adviseren u graag over een passende oplossing. 

Wilt u beter gevonden worden en uit één databron al uw gegevens publiceren? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We maken dan vrijblijvend een voorstel voor een vindbare online productcatalogus op maat!