Zoekmachine vriendelijk CMS

Smartupdate is een flexibel en zoekmachine vriendelijk CMS waarmee u zelf uw website kunt onderhouden en uitbreiden. Het is snel en eenvoudig in gebruik, genereert zoekmachine vriendelijke inhoud en is bijzonder eenvoudig aanpasbaar aan uw wensen.

Smartupdate - een zoekmachine vriendelijk CMS

Een Content Management Systeem (CMS) is een webapplicatie waarmee u zelf uw website kunt onderhouden en uitbreiden. Smartupdate is flexibel, eenvoudig uitbreidbaar en biedt bovenal unieke zoekmachine optimalisatie componenten, waardoor uw website automatisch voor zoekmachines wordt geoptimaliseerd.

Eenvoudig in gebruik

Smartupdate is eenvoudig in gebruik en stelt een beheerder in staat om een website volledig aan te passen en uit te breiden. Een korte training is meestal voldoende om aan de slag te gaan. De optimalisatie van uw pagina's voor zoekmachines wordt volledig automatisch voor u uitgevoerd. De inhoud die u schrijft wordt zo altijd goed gevonden.

Flexibel uitbreidbaar

Smartupdate is flexibel uitbreidbaar en koppelbaar met diverse (verouderde) externe systemen. De basismodule bestaat uit een beheeroplossing voor websites met plaatjes, tekst en een menu. Het CMS is uitbreidbaar met bijvoorbeeld een online catalogus, een webshop, orderverwerkingssysteem, e-mailing systeem een clicktracker of een uitgebreid geautomatiseerd zoekmachine optimalisatie systeem.

Beknopt feature overzicht

Smartupdate wordt geleverd onder verschillende licenties, en biedt onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Teksten en afbeeldingen beheren
  • Menu's beheren op meerdere niveaus
  • Scheduling functionaliteit waarmee u onderdelen voor een bepaalde periode kunt weergeven
  • Gebruikersbeheer waarmee u een beveiligde omgeving kunt beheren en gebruikers rechten kunt toekennen
  • Rechtenbeheer waarmee u gebruikers rechten op onderdelen van uw site kunt geven
  • Automatische zoekmachine optimalisatie
  • De grootte van afbeeldingen wordt automatisch aangepast
  • Zeer flexibel uitbreidbare GUI
  • Koppeling met nieuwsbrieven, webshop, catalogus etc. tot één geïntegreerde omgeving

Samenvattend: Smartupdate bevat alle belangrijke functies van een content management systeem. Het maakt bovendien dat u uitstekend gevonden wordt en is volledig aan uw specifieke wensen aan te passen.

Snel te implementeren - en daardoor betaalbaar

Altijd inzetbaar, snel te implementeren, schaalbaar en bovendien betaalbaar. Wat wilt u nog meer? Bel 050 311 2157 voor een afspraak of vul ons formulier in. We demonstreren u graag de mogelijkheden.